Host och harkel

På fredagsmorgon när jag vaknade kände jag direkt att något var fel. Jag hade ont i halsen och rinnande näsa. Förkyld med andra ord. Dag två är värre, snoret bara sprutar och halsen är så sjuk att det knappt går att svälja.

Så den planerade löprundan till söndagen får vänta. Som det känns idag har jag inte ens lust att träna. Jag vill främst ligga under filten, tycka synd om mig själv och äta glass. Egentligen borde jag väl inte vara förvånad över att jag blev sjuk, med tanke på förra lördagens lopp och den påfrestning och urladdning det var för kroppen…

Nu hoppas jag på snabbt tillfrisknande, för nästa vecka ska vi på en liten miniresa och då vill jag inte vara sjuk. Dessutom närmar sig bröllopet med stormsteg och det finns fortfarande massvis att fixa inför det.

2015-09-12 17.56.41

 

0

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑