Slut på slappandet

Nu är det träning som gäller igen. Den här sommaren har jag tränat betydligt mindre än jag gjort de senaste somrarna. Först var det ett halvmaraton med en efterföljande planerad vila, sedan när jag vilat färdigt blev jag sjuk… Så det blev ännu mera vila. Efter det har det varit mycket att stå i och planera inför bröllopet, men nu. Nu känns det som om jag är på gång igen och har tid att träna.

Jag har inget planerat mål/lopp inför hösten, så för tillfället tränar jag lite vad som faller mig in. Det har blivit mestadels löpning, men inga strukturerade pass. Igår blev det en lugn runda runt kvarteret som landade på prick sex kilometer.

Dagens pass blev en salig blandning av gång, spring och lite styrka. Jag hade redan fått på mig alla träningskläder och var på väg på en springtur när sambon frågade ifall vi skulle gå på promenad. Jag tänkte visst, varför inte?! Vi kan gå till löpbanan, så kan jag springa där ett par varv och så kan vi gå via utegymmet på vägen hem.

20160803_175735

Totalt blev dagens pass 8 kilometer varav kanske 3 kilometer springandes runt banan. Det var riktigt kul att springa runt banan, jag måste definitivt gå dit igen för att springa intervaller. Idag var det bara en annan person där förutom vi, men jag antar att det inte alltid är så. Speciellt inte när skolorna snart börjar igen och använder banan mycket på dagen i alla fall.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *