Fredagsmys

Idag har jag haft en planerad vilodag och en riktigt skön ta-hand-om-kroppen dag. Okej, jag jobbade ju som vanligt, men efter jobbet. Jag tog en lång, skön dusch och fixade till mig. Lite ansiktsmask, lite nytt fräscht nagellack, hemmaspa helt enkelt. Jag köpte lite nytt smink och andra hudvårdsprodukter idag och jag ville genast testa dem.

Fredagen till ära har vi ätit pizza hemma och druckit lite vin. Tänt ljus och haft det allmänt mysigt. Så skönt och så välbehövligt med såna dagar ibland också. Imorgon är det träning som gäller igen, men idag ska jag njuta för fullt. Nu väntar Fortet på tv och lite godis.

Hoppas ni får en trevlig helg!

2016-09-09-10-09-50

Fotade denna lupin idag som tappert försöker blomma, trots att det är september redan

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *