Vad hände här?

Dagens löptur skulle vara en lugn och mysig runda. Igår sprang jag ju betydligt snabbare än vad jag brukar och med högre puls, så jag trodde kroppen skulle vara sliten. Döm min förvåning när första kilometertiden visade 6:40 och pulsen fortfarande bara 142.

Okej, jag har en tendens att starta lite väl hårt och sen vara tvungen att gå mer mot slutet för att hålla pulsen nere. Men inte idag… Jag sprang nästan hela vägen, gick lite i uppförsbackar, men inte ens då rusade pulsen. Och mina kilometertider hölls kring 7:00 och pulsen nere. What??!!

Jag är så förvånad och samtidigt så glad. Det blev lite över 10 kilometer idag, medelfart 7:09 och medelpuls 146. Är det kanske nu det vänder? Perfekt start på helgen i alla fall!

2016-09-16-17-10-34

0

0 tankar kring ”Vad hände här?

 1. Åsa

  JAAAAAAAAAAA! Det låter helt underbart! Lyckliga du! Jag är inte där ännu, men har inte tränat tillräckligt ambitiöst heller, så det är inte så konstigt. Är glad ändå. Men jag är ändå gladare över att läsa det här! Tjoho!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag hoppas så att det här håller och inte var en engångsföreteelse igår. Jag hoppas att det vänder för dig med, kämpa på! Heja heja 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *