Det var kul igår

Idag… Not so much! Jag är kanske inte mitt bästa jag idag, jag är lite trött och seg. Igår var det alltså den årliga kräftskivan med familjen. Det var vi, mina föräldrar och så mina två bröder med familjer. Totalt åtta vuxna och fyra barn. Vi åt och drack, skrattade, spelade spel och hade allmänt roligt och därför är allmäntillståndet idag som det är.

2016-09-24-18-33-27

Dagens aktiviteter har mestadels bestått av ligga på soffan, slötittat på tv och ätit chips. En liten promenad har vi varit på med herren i huset och det kändes bättre efteråt. Ingen träning dock. Det känns som alldeles för hög ansträngningsnivå för tillfället, betydligt mer än vad min kropp klarar av just nu.

Imorgon är det nya tag som gäller med träningen igen. Då har jag tänkt cykla till en kompis som bor lite längre bort och det får räknas som morgondagens träning. Jag ska försöka skriva en mer detaljerad träningsplan för den kommande veckan. Jag tänker mig långpass löpning och styrketräning bland annat.

0

0 tankar kring ”Det var kul igår

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *