Ännu mera vila

Min förkylning verkar vara av den konstiga sorten. Jag har inte blivit sjukare, men inte heller friskare. Jag är någonstans mitt i mellan. Jag känner mig inte tillräckligt frisk för att träna, men samtidigt inte tillräckligt sjuk för att vara borta från jobbet. Jag har inte ont i halsen längre, nu har det istället övergått till snuva. Hmm…

Jag vet inte riktigt hur jag skall tolka symptomen. Jag känner mig inte sjuk, jag menar jag är inte trött eller hängig, jag har ingen feber. Bevisligen har jag ju snuva, så någonting har jag i kroppen som ligger och lurar.

Idag är ännu en vilodag och även imorgon. På söndagen får jag sedan utvärdera igen. Då kanske jag ska testa på ett litet löppass för att se hur kroppen reagerar. Det börjar spritta lite i benen, eftersom det snart gått en vecka sedan senaste löppass. Så långa pauser från löpningen brukar jag bara ha ifall jag måste. Alltså när jag är sjuk eller ifall jag återhämtar mig från något längre lopp.

2016-05-17 17.32.55

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *