Styrketräning innan jobbet

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte här. Varför jag tyckte att det var en bra idé att träna tung styrka innan jobbet. Medan jag skriver det här skakar kroppen fortfarande och jag har eftersvettning utan dess like. Nu ska jag då alltså jobba ännu. På café. Ståendes och gåendes. På skakiga ben.

Idag kunde jag inte träna efter jobbet som jag normalt sätt gör, eftersom jag slutar jobbet först nio på kvällen och är hemma vid tio. Eller kan och kan, det är väl klart att jag kan träna efter jobbet också. Jag bara väljer att inte träna klockan tio på kvällen.

Fast varför valde jag inte att springa idag och träna styrka imorgon i stället. Hmm… Jag och smart planering går inte alltid riktigt ihop. Imorgon har jag nämligen tänkt springa. Jag väntar med spänning hur det kommer att gå, ifall dagens styrkepass resulterar i monstruös träningsvärk. En liten lätt löprunda brukar i.o.f.s. hjälpa mot träningsvärk.

2016-11-30-10-49-40

 

0

0 tankar kring ”Styrketräning innan jobbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *