Mitt 2017

Nytt år, nya möjligheter. Rubriken är tagen av Träningsglädje-Sara. Jag brukar inte ge nyårslöften och de här är inte egentligen såna heller. De är mer tankar för mig själv om vad jag vill göra under det kommande året. Jag kommer att skriva ett skilt inlägg om mina träningsrelaterade mål.

Jag ska köra mer bil
Det här låter kanske som en konstigt mål, som om jag går i motsatt riktning med tanke på vardagsmotion, kollektivtrafik osv. Jag har haft körkort sedan jag blev 18, och kan ju köra bil, men jag gör det sällan och blir därför osäker. Och så kör jag ännu mindre, eftersom jag är osäker och tja ni fattar… Under 2017 ska jag köra mer och bli säkrare på mig själv och min förmåga.

Jag ska äta mindre kött
Vi äter mycket kött, jag och mannen. Det är vår go-to mat. Vet vi inte vad vi ska äta till middag blir det köttfärs, vårt lördagsmys är en biff. Under 2017 ska jag äta mindre kött och mer vegetariskt. Jag har ingen målsättning om hur många gånger i veckan/månaden, men att inte varje gång välja köttalternativet.

Jag ska satsa mer på bloggen
Under 2017 vill jag lägga mer tid till bloggen och se den växa. Jag vill skriva bättre och mer genomtänkta inlägg och ta bättre bilder. Inte slänga upp något bara för att.

Jag ska ha mer handlingskraft
Jag är en prokrastinerare av rang. Under 2017 ska jag bli bättre på att bara göra saker. Behöver jag boka tid till tandläkaren/frisören/läkare så ska jag göra det direkt. Inte vänta till imorgon (eller nästa månad), utan bara ringa direkt.

2016-12-31-15-49-57

En sista solnedgång 2016

2017, jag tror det kommer att bli ett bra år

0

0 tankar kring ”Mitt 2017

 1. Pingback: Chili con mifu | hopihopi

 2. Trail & Inspiration

  Spännande med nya mål!
  Jag förstår vad du menar med bilkörningen (fast tvärtom kanske). Jag har kört mycket ända sen jag fick körkort, ,då jag alltid har pendlat (med bil) till mina jobb. Och det gör mycket för självförtroendet. Man vet hur bilen reagerar i olika situationer och lär sig känna att de där små tecknen på är halt innan man kanar av vägen osv.. 🙂

  Kram M

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag vet inte när det blev så här med bilkörningen. Jag körde mycket som yngre, eller då när jag just fått körkort. Sen så flyttade vi till en storstad och jag ”behövde” aldrig köra mer. Jag kunde gå till butiken, till jobbet/skolan, till fritidsaktiviteter… eller ta bussen då.

   Svara
 3. Åsa

  Bra mål! Jag förstår precis det där med bilkörningen, även om jag inte lider av det själv. Men det där med att skjuta upp saker… Särskilt om det är lite obehagligt. Hualigen. Där måste jag också skärpa mig!
  God fortsättning på dig!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag tror att det är vanligt att skjuta upp obehagliga saker. Som tur är vi inte ensamma om problemet. God fortsättning till dig med!

   Svara
 4. Pingback: Vegetarisk wok | hopihopi

 5. Pingback: Nu ljög jag visst lite | hopihopi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *