Sammanfattning december

Decembermånad bjöd på en hel del löpning och träning trots att det ibland känts tungt och jobbigt med träningen. Nu avslutar jag december med att vila eftersom jag känt mig småförkyld och har haft högre puls än normalt. Jag vill inte dra på mig någon värre förkylning utan vill kunna börja år 2017 på topp. Jag ska återkomma med ett inlägg om mina träningsplaner för nästa år.

Statistiken visar att det blev 101 kilometer löpning i december. Det var mer än jag trodde och mer än i november. Den här veckan var annars också tänkt som en återhämtningsvecka, så statistiken hade knappast varit så mycket högre även om jag kunnat träna som normalt. Då hade kanske löpningen landat på 120 kilometer.

Nästa år ska jag börja registrera min övriga träning  också. Jag har alltid pulsklockan på när jag springer, den statistiken vet jag. I övrigt har jag inte en aning om vad jag tränat för pass och hur länge. Jag vet att jag tränat styrka och att det brukar ta ca en timme, men… Jag inser att det hade varit kul att veta mer exakt.

Gott nytt år!

dscf0756

0

0 tankar kring ”Sammanfattning december

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *