Smärtgränsen är nådd

Det är svinkallt ute! Alldeles för kallt för att springa. Träningsblogga-Ida har skrivit en bra artikel om vinterlöpning,  men inte ens den hjälper idag. Min köldgräns för att springa brukar vara -15, nu är det -18 och blåst så det känns ännu kallare. Har jag nämnt att jag fryser?

Som tur har jag varit förutseende och ändrat om mina träningsplaner. Jag hade ursprungligen tänkt springa imorgon innan jobbet, men eftersom det lovats ännu kallare väder tills imorgon, så sprang jag igår istället. Då var det humanare väder och gick bra att springa. Igår hade jag egentligen tänkt träna styrka, men gör det imorgon i stället eftersom det kan göras inne i värmen.

Jag älskar när jag kan planera och får träningen gjord. Nu ”missar” jag inget pass, utan tränar dem bara på olika dagar än tänkt. Fredagen är i alla fall tänkt som vilodag och det brukar behövas efter ett tungt benpass 😉

2017-01-01-14-04-59

0

0 tankar kring ”Smärtgränsen är nådd

 1. Maria

  Ja, fy sjutton vad kallt det är, och den här blåsten, brrr! Nu är jag glad att jag satsar mer på styrketräningen en period 😉 Annars har jag faktiskt köpt ett andningsskydd från apoteket, som en mask man har för näsan och munnen, och med den går det ganska bra att springa (plus en massa lager på lager på lager med kläder på kroppen). Men jo, jag håller nog med om att smärtgränsen för löpning är nådd i det här vädret!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Måste kolla in det där andningsskyddet, jag tror jag vet hurudant du menar. Jag brukar ha buffen uppdragen, men tycker det blir så svettigt innanför och den känns inte så fräsch efter ett tag 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *