Registrerar min träning

En sak som jag glömde att nämna med mina träningsmål för 2017, var att jag i år ska komma ihåg att registrera min träning. Jag har bara gjort det sporadiskt tidigare, men nu ska jag registrera varje pass. Försöka i alla fall. Jag finns på jogg.se och skall registrera alla mina träningspass där. Dessutom upptäckte jag att jag kan synka min garminklocka dit, så jag behöver inte logga in min löppass skilt.

Mina löprundor har tidigare varit de enda pass som registrerats eftersom jag alltid har klockan på när jag springer. På jogg kan jag skriva in olika pass, sprang jag intervaller, långpass, tempo osv. Det ska bli kul att följa med efteråt och se vad jag behöver jobba på eller träna mer av. Nu när jag har kollat historiken i klockan så ser jag bara tiden och sträckan (och puls, fart och sånt), men jag kommer inte ihåg vad det var för pass jag sprang för tre veckor sedan.

Nu får jag också svart på vitt hur ofta jag tränar styrka t.ex. Är det en gång i veckan som jag vill tro, eller är det längre tid mellan gångerna. Och hur sällan jag tränar yoga eller rörlighet…

2017-01-01-14-03-15-1

Fast som sagt, det gäller ju att jag registrerar träningen också. Vad hjälper det att jag synkar klockan till sidan om jag inte skriver in passet direkt. Jag kommer inte att komma ihåg vad det var för pass bättre bara för att klockan är synkad 🙂

Registrerar du din träning?

  Gilla

4 kommentarer

  1. Lägger också in på jogg.se, tycker den sidan är bra och överskådlig.

  2. Reggar mitt på jogg.se och det är grymt kul att se siffror och statistik i slutet av året! 🙂
    (Om man åtminstone är liiite siffernörd vill säga). 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

© 2018 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑