Packa pappas kappsäck

Alltså vad behöver man med sig till en två veckors drömresa till Australien egentligen?
Mitt packande går inte alls framåt… Jag vet inte vad jag ska ta med mig. Det enda jag hittills åstadkommit är att jag tagit fram resväskan och att alla mina sommarkläder ligger utspridda på golvet.

Jag vet ju på ett ungefär vad jag behöver. Nånting att ha på stranden, nåt att ha ifall vi far på utflykt=”vardagskläder”, nåt lite finare till middagar på kvällen, träningskläder förstås. Problemet är bara att jag måste bestämma mig för vad jag ska ta med mig. Jag kan ju inte ta med mig alla kjolar och blusar precis, utan de måste gå att kombinera. Så det hela har hittills slutat med att jag gett upp och inte packat något alls.

Fast jag har ju en hel vecka på mig fortfarande. Milli bestämde sig för att komma med på resan i alla fall. 🙂

2017-01-21-19-22-03

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *