Mina träningsfavoriter x 10

Nu ska jag ta och fylla i listan om mina träningsfavoriter, som var planerat redan igår. Det finns även många andra som fyllt i samma lista, du kan läsa fler här, här eller här.

Favoriten i hörlurarna
Det var faktiskt väldigt länge sedan jag sprang med musik. Tidigare gjorde jag ALLTID det. Favoriten var/är samma typ av musik som jag annars gillar, latinamerikansk pop och reggeaton. Tänk Pitbull, Enrique Iglesias och liknande.

Favoritövning i gymmet
Jag tränar inte på gym, men brukar köra styrka hemma. Favoriten är benböj, antingen med vikter eller med hopp. Brukar bränna härligt, och resultera i träningsvärk nästa dag.

Favoritdryck under träning
Vatten alla gånger. Min mage är inte förtjust i sportdryck, jag brukar sällan våga dricka det på lopp. Efter lopp cocacola och kaffe.

Favoritpass på gymmet
Som sagt tränar jag inte på gym, men jag gillar zumba och det finns väl också på gym? Så jag svarar zumba. OM jag tränat på gym, kan jag gissa att jag gillat dansinspirerade pass.

Favoritfärg på träningskläderna
Så färgglatt som möjligt, så att sambon skäms när vi är på lopp 🙂 Nå inte riktigt så farligt, men färgglada neonfärgade toppar och typ svarta tights. Oftast mörkt nedtill, i alla fall om det är långa tights.

2016-08-26 12.20.33

Favorit pre workout
Ostmacka, banan, kaffe

Favorit post workout
Banan, yogurt eller kvarg och (kall)kaffe med mjölk, typ islatte. Efter lopp bulle, jag gillar inte ens bullar i normala fall, men efter lopp så slurps. Förra sommaren på Paavo Nurmi halvmaraton, var jag så trött och slut när jag kom i mål, jag riktigt längtade efter bullen vi alltid får. Och så fick vi ingen! Jag bara, var är min jäkla bulle! Jag vill ha en bulle!

2016-08-28-13-46-41

Favoritstretchövning
Även jag gillar duvan…

Favoritträningsredskap
Kanske ett par hantlar… Oftast tränar jag med såna eller bara med kroppsvikt.

2015-12-17 19.00.13

Favoritgym
Vad är det med alla dessa gymfrågor? Det enda gymmet jag någonsin tränat på är det lokala, så jag säger det. Sports gym.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *