Vilovecka

Den här veckan är en planerad vilovecka enligt det träningsprogram jag följer. Det finns endast ett träningspass planerat, när det normalt är tre. Jag väljer att även göra styrketräning, jag är inte riktigt säker på ifall man ska göra det i träningsprogrammet eller inte. Jag måste nog ta och läsa igenom det lite noggrannare. Så egentligen gör jag fyra träningspass normalt.

Den här veckan blir det två. Styrketräningen gjorde jag på tisdagen och jag har fortfarande träningsvärk. Förra veckan blev det nämligen ingen styrka eftersom jag ville komma igång med löpningen efter mitt ryggont. Bra tänkt där att skippa styrkan… Jag gjorde mitt trogna P90X program, legs and back. Den här gången gjorde jag faktiskt ryggövningar, när man skulle. I programmet så gör de alltså chins/pullups och då har jag tidigare gjort t.ex armhävningar, biceps curl eller andra övningar för överkroppen. Nu fokuserade jag på ryggen eftersom jag verkligen inte vill få problem med den igen.

DSCF5251

Grekland, 2015

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet. Imorgon är det tänkt att jag ska springa mitt pass för veckan, det står intervaller på schemat. Idag har varit en underlig dag. Jag är väldigt sällan ledig. Ifall jag är ledig från jobbet, brukar jag träna eller hitta på något annat. Idag har jag inte gjort ett skit. Nyttigt det med, men jag blir rastlös. Vad gör man om dagarna egentligen? Jag är ju inte sjuk, så kan inte riktigt ligga i sängen och kolla på film och äta glass och tycka synd om mig. Eller kan jag det?

Jag kan inte träna och katterna sover mest så jag har inget sällskap av dem. Alla andra är ju på jobb, för de är inte lediga på torsdagar. Jag vet att jag säkert bara borde njuta av att för en gångs skull inte behöva göra något, bara vara och ta det lugnt, men… Svårt!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *