En dag kvar

Inte för att jag räknar eller så, men det är en dag kvar till del ett av min semester. Imorgon ska jag ännu jobba från 8:45-15 och sedan väntar nästan två veckor ledighet. Det ska bli så skönt, även om jag har ganska mycket program inplanerat. Fast det är bara roliga saker. På lördagen ska jag äntligen till frisören och fixa till mitt burr till hår. Det är verkligen på tiden att jag får det fixat, det kommer säkert att klippas rejält och så en ny fin färg till sommaren.

Jag ser också framemot att kunna träna som jag vill. Inte behöva anpassa träningen efter arbetstider, utan kunna träna fritt. Det är inte långt kvar till mitt maraton och jag vill få till några bra långpass innan det. Imorgon efter jobbet är planen att sticka ut direkt på långpass. I träningsschemat står det två timmar, men eftersom jag inte sprang långpass förra veckan, så kanske jag förlänger det lite. Jag tänker mig att springa kanske 1 timme och 20 minuter i vanligt långpass tempo, sedan kanske 20 minuter i mitt (önske)maratontempo och sedan kanske 30 minuter ännu i normalt långpass tempo. Totalt då 2 timmar 10 minuter. Jag tror nästan att jag måste skriva ett skilt inlägg om (tids)mål inför maraton och hur jag resonerar. Det kan hända att efter morgondagens långpass att jag får revidera dem.

2016-05-30-12-26-34

Ja, och så vill jag ha sol och värme på min semester. Förstås!

0

0 tankar kring ”En dag kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *