Gör om, gör rätt

I min träningsiver glömde jag helt bort vad jag skrev på söndagen, efter löprundan. Jag skrev att imorgon blir det en vilodag… Vad gjorde jag igår efter jobbet? Jag gjorde inte ett utan två yoga träningsvideon. Visserligen totalt bara lite över 20 minuter, men i alla fall. Vilodag, schmilodag. Idag är det då alltså en vilodag och så gör jag ny plan imorgon.

Det positiva är att kroppen trots två träningsdagar på rad, känns riktigt bra och fräsch. Nu var inte den yogan jag utförde igår speciellt krävande, det var lugna mjuka rörelser, men ska jag vila så ska jag.

20170715_201058

0

0 tankar kring ”Gör om, gör rätt

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag räknar väl inte direkt yogan som träning-träning, men jag hade faktiskt tänkt att totalvila, inte ens en promenad. Och så glömmer jag bort det i min iver till att träna 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *