När jag plötsligt blev en yogi

Jag gillar verkligen det här med youtube (tränings)videon! Det finns ju hur mycket som helst! Att jag inte tänkt på det tidigare, att jag kan träna till dem. Vi har dessutom datorn kopplad till tv:n, jag behöver inte ens se från telefon- eller datorskärmen. Hur bra som helst ju!

Idag efter jobbet blev det två olika yoga/rörlighets träningsvideon. Jag fokuserade på nedre kroppen, främst höften och baksida lår. Fortfarande lika stel som förra veckan, men med en väldigt stor iver på att bli bättre. Nu när jag dessutom har hittat en massa videon, det känns som om jag vill testa dem alla. De som jag gjorde efter idag var bara 12 och 10 minuter långa, så jag kan ju göra flera på en gång ifall jag vill. Sen finns det också såna som är uppemot timmen och allt där emellan. Ni hör (läser) ju, nån har visst gått igång på yoga och youtube 🙂

20170716_175922

0

7 kommentarer

 1. Härligt! Jag vill vara en yogi, har gjort några tappra försök men nu var det lääääänge sedan.

  • hopihopi

   17 juli, 2017 at 22:04

   Jag har också försökt tidigare, men inte lyckats få det till en vana. Nu har jag gjort det två gånger inom en vecka och det börjar vara riktigt kul.

 2. Hej! Hittade precis din blogg! Kul! Brukar också köra yoga och spinning etc från youtube…Har du några tips på bra videos? Det är en djungel i yogavärlden! /SARA

 3. Tackar! För både välkomsthälsning och tips! Letar vidare i de trådarna! /Sara

 4. Välkommen till yoga på youtube! Är ju bäst, ju! Ska kolla din länk där också, behöver ständigt jobba på det där med höfterna.

 5. hopihopi

  22 juli, 2017 at 18:54

  Jag förstår inte hur jag inte tänkt på det tidigare… det är så bra ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑