Normalläge

Jag vågar inte riktigt ännu påstå att jag tillbaka till mitt normala träningsself, men jag har redan nu tränat lika mycket som hela förra veckan. Det känns som om jag är på väg mot rätt håll i alla fall. Förra veckan blev det ett corepass och lite yoga. Ingen löpning överhuvudtaget och ingen egentlig styrka.

Den här veckan har jag som sagt redan tränat lika mycket och jag har ännu planer på att träna fler gånger. Måndagens löppass kändes bra och jag vill springa en gång till den här veckan. Jag tänker mig imorgon efter jobbet, men vi får se hur det blir. Idag gjorde jag nämligen ett grymt benpass och jag gissar att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Det brukar hjälpa med rörelse och jag har ingen plan för min löpning för tillfället. Bara att jag springer och att jag kommer in i en rutin igen.

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *