Dubbelpass

Dag sex av min yogautmaning och äntligen fick jag även till lite löpning. Idag firar Finland 100 år av självständighet, vilket betyder ledig dag från jobbet för mig. Vilket i sin tur betyder mer tid för träning. Vädret har varit utmärkt idag. Solsken, snö, men inte kallt. Perfekt för löpning med andra ord. Eftersom jag för tillfället väljer yogan framom löpningen, fick dagens pass bli kort. Det hade lockat att springa långt, men det var skönt att bara få vara ute i solen. Det var inte direkt igår den var framme senast.

Jag hade ingen plan med löprundan, jag ville bara ut och springa. Det fick bli vad det blir helt enkelt. Jag hade kameran med och stannade med jämna mellanrum och fotade. Havet, snön, solen, selfies… Jag fotade allt. Ibland kanske jag fotade mer än jag sprang. Totalt sprang jag ändå lite över sex kilometer och jag njöt av varje meter. Det känns som om det var evigheter sedan jag sprang sist, när det snarare bara har gått en vecka. Även om jag gillar yogan väldigt mycket för tillfället, finns det inget som slår en löprunda. Endorfinerna, ruset, lyckokänslan… Ah <3

Väl hemma efter löprundan slappade jag i några timmar innan det var dags för nästa pass av yogan. Dagens video fokuserade på coren och det är något som alltid är viktigt. Att en 16 minuter lång video kan få det att bränna till så mycket i magmusklerna. Jag som trodde att jag hade starka magmuskler, men det här var helt andra typer av övningar än jag är van vid. Allting bara skakade när jag var klar och det blev inte riktigt den återhämtning jag hade hoppats på. Jag hade inte kollat så noga vad det var för pass utan bara kollat på längden och tänkt att 16 minuter. Det kan jag lätt göra efter en löprunda.

löpning

Imorgon återgår jag till det normala och bara ett pass. Kul ändå att ibland leka elitidrottare och köra dubbla pass och att kroppen håller!

 

0

2 tankar kring ”Dubbelpass

  1. Löpar-Åsa

    Haha! Ja du, det passet kändes! Det kan man nog göra om både en och två gånger!

    Fast sjunde passet var också ganska jobbigt, fast på ett helt annat sätt! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *