Stark som en oxe

Eller var det björn? Hur som helst. Jag känner mig stark i alla fall. Det har inte blivit mycket löpning den här månaden när jag har följt min yogautmaning, men styrka har jag tränat på som normalt. Idag var det dags för veckans pass och jäklar vad jag kände mig stark idag. Kanske alla mina chaturanga har haft en effekt på mig. Speciellt armarna kändes starka och kraftfulla idag. Jag kunde ha högre vikter och det kändes inte ens jobbigt. Eller klart att det var jobbigt efter några repetitioner, men det ska det ju vara också.

Det var inte så att jag lade på mer vikt och kände, nej, det går aldrig. Nu var det precis lagom. Jag orkade kanske 8 eller 10 repetitioner och så gjorde jag tre varv per övning. Inte att jag hade kunnat hålla på i en oändlighet med lättare vikter och främst då kanske tränat muskeluthållighet än styrka. Kul känsla att känna mig stark. Mindre kul att jag nu är på min maxvikt på skivstången. Jag har alltså en för hemmabruk köpt från en sportaffär och nu är alla vikter på.

stark som en oxe

Kanske tomten är snäll och hämtar mer träningsredskap åt mig? Typ en kettlebell eller trx band. *tips tips*

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *