En spruta senare

Det är tur att jag hade planerat in vilodag idag, för träning hade inte kommit på fråga. Igår var jag och tog sista sprutan till TBE vaccinet. Jag kände inget av armen igår, jag gjorde min yoga som planerat och tänkte inte mer på det. På morgonen när jag vaknade kände jag direkt av armen. Jag hade i.o.f.s sovit mot/på armen och det förvärrade säkert saken, men jösses vad jag känner av armen idag. Det gör inte ont ont, men det känns. Obehagligt. Som om det inte finns någon kraft, jag orkar knappt lyfta armen.

Imorgon hoppas jag att det har lättat och att jag kan träna som planerat. Jag har nämligen planerat in styrketräningen till imorgon. Som det känns nu, kan jag i alla fall inte göra övningar för överkroppen. Klart att jag kan springa imorgon och träna styrka på fredagen, men. Jag har planerat att springa långpass på söndagen och det är egentligen mitt viktigaste pass den här veckan och då vill jag ha pigga ben. Styrketräning för ben brukar resultera i träningsvärk, medans en vanlig distansrunda löpning inte sliter lika mycket.

Får se imorgon hur jag gör. Jag tror nog att det har gått över tills imorgon, eller åtminstone lättat så att jag kan träna. Jag kan ju förstås träna ben utan vikter, typ plyometrics som jag planerade att göra förra veckan. Då blev det inte av, utan blev istället jägarvila och vanlig styrketräning. Som sagt, bestämmer imorgon.

7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *