Som sagt, jag älskar sol och värme, förutom när jag ska springa. Idag skulle jag inte det och då passade jag på att njuta. Idag har det varit en varm och solig dag, jag har visserligen jobbat halva dagen, men som det var skönt att sitta ute på terrassen och äta ikväll. Jag frös inte ens. Det händer i princip aldrig. Vår terrass har sol på dagen, men mot kvällen ligger den i skugga. Ifall vi vill äta ute på kvällen måste jag ta på mig en tröja. Åtminstone. Nu kunde jag sitta i bara t-shirt och njuta av livet. Dricka lite rosévin, grilla och bara mysa. Love it!

njuter av livet

Vilodagar är inte så pjåkigt det heller. Åtminstone behövs det för det mentala. Att inte hela tiden mata på, tänka på nästa träningspass och vad som ”måste” göras. Utan att ibland bara pausa allt och strunta fullständigt i träningen. Med det sagt kommer jag nog att träna imorgon igen. Det är lätt hänt att en träningsblogg bara fokuserar på en sak, träningen, men jag vill påpeka att jag även gör annat. Som dricker vin och äter 🙂  Ifall ni trodde att jag inte gör det. Det är kanske inte lika intressant att skriva om bara… Därför blir det mest inlägg om träning här.

Önskar er alla en härlig lördag!

0