Eurovisionen och sånt

Jag som inte skulle kolla och inte bry mig. Så sitter jag där ändå klockan halv två på natten och svär. Israel?! Seriously Israel? Nä fan! Nu bojkottar jag hela eurovisionen. Tre år i rad har det nu vunnit ett bidrag som jag inte alls gillar eller förstår mig på. Inte för att Österrike eller Cypern direkt var bra, men de var i alla fall bättre. Det enda roliga med att kolla hela poängutdelningen var när Sverige fick poängen från tittarna. *fniss* De (svt:s kommentatorer) var såå segervissa när poängen från jurygrupperna kommit. Satt redan och planerade om Sverige vann igen. Och poff. Det var som om luften gick ur. Plötsligt var det inte ”såå spännande” och ”vilken rysare” mer…

Inte ännu heller imponerad

Och Finland då? Sist som vanligt… Okej, näst sist, men vem fan bryr sig. Sist. Näst sist. 20:e. Same same.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *