Morgonlöpning på stranden

Jag är fortfarande i Kroatien och dagarna rullar på. Träning har det inte blivit mycket av, men egentligen mer än jag trodde. Det har blivit en hel del morgonlöpning på stranden. Jag har sprungit fyra gånger. Utöver det har det blivit promenader och så har jag ”simmat”. Jag har mest plaskat i vattnet och guppat, inte direkt att jag simmat simmat.

morgonlöpning på stranden

Min löpturer på stranden följer samma mönster. Jag springer på strandpromenaden tills 2,5-3 kilometer ungefär och vänder om och springer exakt samma väg tillbaka. Totalt 5-6 kilometer. Ingen risk att tappa bort mig. Tydligen gör många andra männskor likadant, för jag möter alltid samma personer. Samma löpare varje morgon. Det här med att hälsa under löpturer, det gör man inte här 🙂

Stället vi bor på är litet och vi möter ofta samma personer. Vi ser dem på stranden, på restauranger, i butiken och jag är nära att hälsa på dem. Så kommer jag på att jag inte känner dem… Fast sen igen, vem blir inte glad om någon hälsar på en?!

 

0

2 tankar kring ”Morgonlöpning på stranden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *