Oopsie!

Förra veckan berättade jag om att jag köpt nya träningskläder. Jag skulle köpa vanliga kläder, men kom hem med en träningströja och örhängen. Samtidigt skrev jag om att jag hittat kul grejer på sportamore, men inte klickat hem det ännu. På onsdagen beställde jag och idag kom paketet. Jag skulle egentligen bara köpa en ny sportbh, men råkade visst köpa lite annat också. Oopsie…

oopsie

Till mitt försvar så var allt på rea, och jag behöver allt. För jag behöver faktiskt en ny löparjacka, jag har bara åtta stycken. Och det är helt legitimerat att köpa nya tights, när jag har 22 par i garderoben sedan tidigare. Visst 😉 Jag är väldigt nöjd över mina köp, så fint allting och jag tror nog att jag får användning för dem. Det blev ett par vintertights (behöver, inte nu, men senare). En vinterlöparjacka (se ovanstående kommentar). En sportbh (behöver verkligen) och ett par knälånga tights (okej, de kanske jag inte behöver). Och ett par calf sleeves (lite si och så om jag behöver dem heller).

Alltid kul med nya kläder och jag är speciellt nöjd över jackan. Jag tror att det är från förra årets kollektion, därför var den mycket billigare nu. Fin färg och kommer att bli bra i höstmörkret. Reflexerna fungerar både på jackan och på byxorna. Bra att veta.

 

 

0

2 tankar kring ”Oopsie!

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag tycker ändå inte att jag köper såå mycket kläder, så när jag väl gör det kan jag köpa mycket på en gång 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *