Vad tusan ska jag ha på mig?

Rubriken kunde även heta varför finns det bara rosa kläder? Mina klädbekymmer inför maraton fortsätter. Det är främst överdelen jag inte bestämt mig för. Jag har både blåa och svarta shorts eller knälånga tights. Med dem är det inget problem. Strumpor har jag i alla världens färger, inga bekymmer där heller. Men överdelen, jag har rosa, neongult, orange, turkost, grönt… Jag har i typ alla andra färger förutom blått, vitt eller svart. Det är klart att jag inte måste springa i klädkoden för Tallinn maraton, men det hade varit kul. Jag har i min egen idioti skjutit upp problemet över vad jag ska ha på mig. Jag har tänkt det skulle gå enkelt att hitta en t-shirt i rätt färg. Det är det inte.

Igår innan jobbet var jag till de tre sportbutiker som finns i Skanssi, Intersport, Stadium och XXL. Jag hittade en massa fina kläder, men tyvärr i helt fel färg. Allt var rosa, lila eller ännu mera rosa. Jag hittade en (!) blå t-shirt som hade varit perfekt, förutom att den var alltför lång. Hur svårt ska det vara att hitta en vit t-shirt? Eller ens en blå eller svart? Det verkade inte svårt att hitta i den färgen på männens avdelning… Jag gick ut ur butikerna frustrerad och fortfarande med inget att ha på mig.

23 dagar kvar

Jag har visserligen både en vit och en blå t-shirt här hemma, men de är båda t-shirts från andra lopp. På den ena står det Paavo Nurmi maraton över hela bröstet och på den andra Graceloppet. Jag är inte direkt sugen på att springa i dem heller. Jag vill ha en fin. Hellre då att jag springer det jag vill, än i någon halvdålig bara för att matcha klädkoden. Och har jag en neongul t-shirt lär jag ju sticka ut ur mängden i alla fall 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *