Löpning är bra till mycket. Jag har tidigare skrivit om att löpningen ger mig energi och ibland behöver jag bara springa av mig. Idag var en sån dag efter jobbet där jag verkligen behövde springa. Jag behövde få rensa tankarna och nollställa huvudet. Ibland hjälper yoga till det och ibland vill jag springa fort. Så fort att jag knappt märker att folk jag känner hälsar på mig… Jag var inne i min egna bubbla, varken ser eller hör någonting. Benen pinnar på, jag flåsar som en galning, pulsen är hög, men känslan efteråt… Bästa känslan! Det behövde jag verkligen.

rensat huvudet

Nu känns det bättre. Tankarna är klarare, stressen inte lika påtaglig och huvudet rensat. Dessutom kommer jag alltid på en massa bra saker medan jag springer. Det som snurrade i huvudet innan löpningen känns inte lika farligt längre. Det kommer nog att lösa sig, jag ska inte fundera för mycket.

Vad som också var kul att märka med löpningen, var att jag kan springa fort fortfarande. Tydligen är ilska en bra motivationsfaktor. Benen pinnade på som aldrig förr och jag var nere på tempon jag inte sett sedan sommarens intervaller. YES!

2