Mina nya löparskor

Mina nya löparskor som jag beställde förra veckan har kommit och som tur passade de. Jag har inte sprungit i dem ännu, så jag kan inte uttala mig om hur de är in aktion, men i värsta fall får de bli mina promenadskor. De var fina, de var billiga och jag behövde verkligen nya löparskor.

Jag beställde alltså ett par nya Asics gel cumulus 20. Jag har haft den modellen tidigare och de har varit bra som mängdsko. Jag sprang mitt första maraton i dem och de var bra under långpass. Jag hoppas att den här nyare modellen av samma sko kommer att vara lika bra. Jag var ute efter en mängdsko, inga extra finesser, utan en helt basic sko som jag kan nöta många mil i.

Jag rekommenderar inte att göra som jag gjorde, att beställa skor via nätet utan att först testa dem. Jag vet att man alltid kan skicka tillbaka skor, men hur ska man veta om de är rätt? Det bästa är ju förstås att gå till en sportbutik och fråga råd och hjälp av experter. Den här gången vågade jag beställa utan att prova först. Dels för att jag haft samma modell tidigare och vet att den funkar för mig. Dels också för att priset var så billigt att det inte kommer att irritera mig lika mycket ifall det visar sig vara ett felköp trots allt.

nya löparskor

De är så nya och fina att jag nästan inte vill använda dem ute i snöslasket. Jag kunde ju förstås ha köpt ett par svarta, men det är mycket roligare med ett par färggranna skor. Alla mina löparskor, förutom de allra första, har varit i någon färg. Jag har haft rosa, turkost, lila, röda, lite mer rosa… Jag gillar att det är färgglatt helt enkelt 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *