Varför vänta till Black Friday?

Varför vänta till Black Friday när jag kan shoppa loss redan nu? Min taktik är kanske inte att rekommendera och det kan tänkas att jag kommer att ångra mig, men… Jag råkade klicka hem ett par nya löparskor igår. Tanken var att bara gå in på Sportamore och Zalando och kolla utbudet. Få en uppfattning om vad priserna är, läsa om olika modeller och märken, för att sedan på fredagen först beställa. Kanske. Ifall jag hittade något bra, till ett bra pris.

black friday

Sportamore hade inget som lockade, de flesta skor jag ville ha var slut i min storlek. Det fanns bara kvar i typ 35 eller 42, inget där emellan. Zalando däremot, tur att jag inte köpte hela butiken 🙂 Jag hade som gräns 125 euro, jag ville inte betala mer än det för något jag inte ens provat. Jag beställde ett par Asics igen, samma modell som jag haft tidigare. Asics gel cumulus 20. För 79,95! Det är ju nästan gratis. Det är i alla fall mycket billigare än vad jag brukar betala för löparskor.

Nu är det inte sagt att de passar, jag har inte provat dem och jag har inte sprungit i Asics på ett år eller så. Jag beställde samma storlek som jag hade sist och brukar ha, och jag hoppas på det bästa. Det är inte heller mina favoritskor att springa i, men de är bra som mängdsko. Hoppas jag. För under 80 euro så. Jag behöver ett par mängdskor. Jag behöver egentligen också ett par vinterlöparskor, men dem vill jag gärna först testa i butik. Få hjälp att välja ut ett par som passar mig.

Tänker du handla på Black Friday?

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *