Det blev ingen yoga idag, istället blev det en vilodag enligt träningsplanen. Det har inte så mycket att göra med träningsvärk, för det har jag egentligen inte. Utan det handlar mer om att jag var/är väldigt trött efter jobbet. Jag har inte ätit ordentligt idag, och känner mig mest trött och illamående. Soffläge, choklad och Masterchef Australia låter som en mycket bättre idé.

Imorgon gör jag ett nytt försök till yogan. Jag vill inte lämna bort den, även om jag den här månaden satsar mer på löpningen. Tyvärr är det oftast yogan som faller bort ifall jag inte hinner/kan träna allt jag planerat. Löpningen är prio ett, sedan styrketräningen och yogan kommer på sista plats, fast jag vet hur bra det är för mig.

ingen yoga idag

Jag hade förstås kunnat göra ett lugnt yinyoga pass idag, eller ett med mycket meditation och andningsövningar. Jag vill ändå inte att yogan blir något jag bara ”checkar av” vecka för vecka. Jag vill ju att det ska ge mig något och att den ska ha ett syfte. Inte att jag gör det bara för att. Då är det bättre att jag yogar imorgon eller en annan dag istället, då när jag förhoppningsvis är piggare. Då kan jag njuta mer av passet och jag har säkert också bättre koncentration när jag inte känner att det är något jag måste göra. Utan något jag vill.

1