Yoga med Adriene del femtioelva

Det blev ingen yoga igår, eftersom jag var alltför trött efter jobbet. Idag kände jag mig mycket bättre, jag har ätit bättre och var sugen på yoga. Jag har testat på många olika instruktörer via youtube, men jag återkommer alltid till yoga med Adriene. Hon är bäst helt enkelt. Jag hittar alltid något bland med hennes många pass som passar mig för dagen. Oberoende om jag vill ha lugnt, mera styrka, för överkropp, för benen, långt eller kort… Hon har allt.

Idag blev det abs and arms, igen en gång med tips från en läsare. Tack! Min handled känns bättre och jag vågade mig på ett program där jag är mycket på armarna. Mycket olika versioner av plankan och armhävningar med smalt grepp. Armhävningar med smalt grepp är nog min absoluta hatövning, men jag tycker mig märka en liten förbättring. Jag orkar fortfarande inte heller gå ända ner i golvet, eller göra många av dem, men det tar sig.

yoga med adriene

Jag tycker att jag har hittat tekniken. Jag tror det har att göra med att min core har blivit starkare. Jag orkar hålla upp kroppen, jag blir inte lika skakig i armarna och jag har fått till andningen. Inte alltid och hela tiden, men det är bättre nu och jag hittar snabbare tillbaka till fokus. Tankarna vandrar kanske inte lika mycket mer, utan jag kan koncentrera mig på vad jag ska göra.

Jag tycker Adriene är bra på att förklara och hon visar alltid olika alternativ man kan göra. Jag ska fortsätta med yoga med Adriene och kämpa vidare. Jag vill bli bättre och det motiverar mig till att fortsätta när jag märker resultat. Babysteps…

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *