Det är tur att jag är klantig ibland och att jag hade bråttom till jobbet. Efter gårdagens styrketräningspass skulle jag min vana trogen registrera passet på jogg.se. Där jag registrerar alla mina pass. Garmin är synkad dit, men övrig träning fyller jag i manuellt. Jag är aldrig utloggad, utan användarnamn och lösenord är sparat på datorn. Bara att klicka in på sidan och fylla i.

jogg.se

Igår när jag skulle registrera passet var jag plötsligt utloggad. Öh fasiken, vad var lösenordet igen?! Inte en aning… Inga problem, bara att beställa ett nytt till mejlen. Två minuter senare var jag inloggad igen och märkte att ALL statistik hade försvunnit. Jag hade tränat noll pass. Ingenting om när jag är född, var jag bor, bloggsida… Allt puts väck. Jag svor kanske ett antal gånger!

Jag har nämligen haft problem med jogg tidigare också. Då var jag också tvungen att börja om från noll eftersom det plötsligt inte gick att logga in via facebook längre. Jag klickade runt på sidan en stund och försökte hitta min sparade träning. Det stod något om uppdateringar för att förbättra garmin och bla bla bla… Då påstår sidan plötsligt att jag har 198 oregistrerade pass via garmin. Va fan? Måste jag registrera allt igen? Orka!

Jag hade bråttom till jobbet och hann inte bli och fixa med sidan. Skickade ett antal sura meddelanden till Sam om hur skit sidan är och att jag minsann aldrig kommer att använda den igen. Att jag kommer att mejla supporten och klaga. Skriva ett argt blogginlägg. Det var väl tur att jag aldrig gjorde det…

Det kan väl tänkas att jag loggade in med fel mejlkonto. När jag sedan loggade in med rätt konto och beställde ett nytt lösenord till det, då hittades all min statistik igen. Det som jag försökte med tidigare var antagligen mitt gamla konto, det kopplat till facebook. På det har jag ju inte heller registrerat något, inte konstigt att där inte finns något sparat.

Varför jogg.se plötsligt fungerar med mitt gamla konto och varför jag var utloggad överhuvudtaget vet jag inte. Så länge mitt nuvarande konto fungerar och jag hittar min statistik är jag nöjd.

3