Registrera min träning, försök två

I början av år 2017 skrev jag att jag skulle börja registrera min träning på jogg.se. Det var ett av mina träningsmål för året. Jag skulle registrera alla mina pass för att i slutet av året kunna följa upp min träning. Hur långt jag sprungit, hur ofta jag tränade styrka, hur mycket yoga det blev osv. Hur gick det egentligen med den saken? Nja, så där, men inte av skäl beroende av mig.

Det började bra och jag loggade in varje pass. Varje gång jag laddade min pulsklocka synkade garmin automatiskt mina träningspass till jogg.se och sedan var det bara att fylla i passen och spara. Hur lätt som helst och inga problem. Jag kunde se min månadsrapport, få olika grafer och kartor över statistiken och jag var nöjd med sidan. I något skede började problemen. Jag loggade alltid in via facebook och plötsligt kom jag inte in på sidan mer. Det kom bara ett felmeddelande om att problemet snart är fixat och försök igen om en stund.

Så jag försökte igen om en stund. Och igen. Och igen. Och kom aldrig in på sidan mer. Jag skickade mejl till supporten och det kom svar att det är problem med funktionen, men att det snart är fixat. Det blev aldrig fixat och i något skede slutade jag att kolla ifall det fungerar eller inte. Jag menar, min statistik är ändå ”förstörd”. Jag kommer inte ihåg mina pass för flera veckor tillbaka. Inte om jag tränade styrka på en tisdag eller onsdag. Inte hur långt passet var. När jag yogade. Jag kommer knappt ihåg vad jag gjorde igår, ifall jag inte loggar in passet direkt. Rätt ska vara rätt 😉

Nu med nytt år och allt, bestämde jag mig för att göra ett nytt försök till att registrera träningen. Jag beställde ett nytt lösenord (eftersom det fortfarande inte heller fungerar att logga in via facebook för mig) och finns nu igen på jogg. Nytt namn, nytt konto och börjar om från början helt enkelt. Jag har sprungit noll kilometer, har ingen utrustning lagd, inga personliga rekord… Allt är puts väck och ett nytt, tomt blad.

Jag ska verkligen försöka komma ihåg att logga alla pass. Främst för statistikens skull och för att det ska bli kul att i slutet av varje månad (år) få en sammanfattning och överblick.

0

4 tankar kring ”Registrera min träning, försök två

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det hoppas jag med 🙂 Jag vill gärna se statisk i slutet av året för att följa med min träning. Vad behöver jag förbättra, jobba mer på?

   Svara
 1. Löpar-Åsa

  Haha. Mitt mål är att INTE registrera! Men det hänger ihop med kravlösa.

  Fast jag reggar hur många pass det blir under 2018, eftersom jag ska ge en krona per pass till Musikhjälpen i vinter.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *