Nu räcker det med snö

Jag tycker det räcker med snö nu. Det förstör eller i alla fall försvårar min träning. Jag hade ju tänkt springa idag, men efter fredagens lite sämre pass var motivationen inte helt på topp. När vädret dessutom var som det var, blev det ingen löpning för mig. Istället blev det, hör och häpna, styrketräning. Jag har igen tränat två pass styrka den här veckan. Så det är ju inte bara dåligt med snö förstås, för det händer nog väldigt sällan att jag skulle träna styrka två gånger i veckan.

löpning i snö

Dagens styrketräning blev med fokus på core, lite ben och lite armar. Idag gjorde jag min core synergistics dvd och jösses vad jag var stark idag. Jag orkade programmet igenom och tyckte det var riktigt kul. Jag vet inte om jag någonsin har orkat så bra som jag gjorde idag. Det var i alla fall en kul känsla och en positiv upptäckt. Att all yoga och styrka jag kämpat med för att få till, bevisligen har gjort någonting för styrkan i kroppen.

Nästa vecka hoppas jag kunna springa mer. Det är klart att jag kan springa i snö också, men det är bara mycket tyngre. Dessutom är inte vägarna plogade ordentligt, utan det har bildats höga vallar och högar överallt. Såå höga att jag hade snö upp till låren när jag steg av bussen i morse. Tack för det, det var trevligt! Jag lyckades dessutom trampa snett och hade ont i foten ett tag. Som tur var det inget allvarligt, nu känns foten okej igen. Men det var lite skrämselhicka där ett tag…

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *