Bästa nyheten på länge!

Igår fick jag bästa nyheten på länge. Det ska öppna gym i Skanssi! Jag hoppas, hoppas, hoppas att det är ett sånt billigt gym, där kortet kostar typ 19,90 i månaden. Eller att vi får jättebra personalrabatt för oss som jobbar i Skanssi. För jag vill verkligen gå.

bästa nyheten

hemmagymmet 🙂

Jag har länge velat gå på gym, men det är dyrt. I alla fall det som finns i Pargas. Eftersom jag ändå bara skulle träna där max två gånger i veckan, känns det dyrt att betala 59 euro i månaden. Jag har aldrig orkat ta mig till Åbo för att gå på de billigare kedjorna, men nu. Nu kommer det ju i princip att finnas på min arbetsplats. Jag behöver inte ens gå ut från byggnaden, bara fortsätta några steg framåt. Närmare gym kan inte finnas.

Sånt här blir man glad av 🙂 Nu är det slut på hemmaträning med katt. Min styrketräning kommer få ett lyft.

 

0

6 kommentarer

 1. Härliga nyheter för dig. Håller tummarna upp för dig om antingen billigt eller ”personalrabatt”! Pargasgymmet verkar ha samma månadsavgift som gymmet jag går på här i Vasa. Folk här säger också att det är dyrt men jag vet inte. Man får nog så mycket för pengarna tycker jag, iaf här i Vasa. Tre våningar stort och massor av personal samt en hel massa grupp-pass. Kan tänka mig att om man är enbart intresserad av styrketräning så känns summan dyrt men jag gillar bäst grupp-passen och då är det så bra kvalitet här på instruktörerna. Dessutom kan jag även gå till ett ladygym som hör till samma kort som finns alldeles inne i stan, med infrabastu och pool. Så två gym till priset av ett. Inte dåligt alls. 🙂

  • hopihopi

   21 mars, 2019 at 22:23

   Inte är det väl egentligen dyrt, men det är just när jag ändå skulle gå så sällan. Max två gånger i veckan, säkert bara en gång… Blir det fler, tar det bort från löpningen och det är det jag vill göra mest 🙂

 2. Finns det inte redan ett gym på Skanssi som heter GoGo och hör just till de billiga?

  • hopihopi

   22 mars, 2019 at 20:26

   Den finns dit vid Gigantti, på andra sidan motorvägen. Vilket är nära om man är med bil, inte så nära när man ska gå och sedan gå till bussen åt andra hållet. Det här som öppnar nu, är inne i köpcentret.

 3. Betalar 40 e för mitt o det tycker jag att är mot dyrare hållet, speciellt då det är bara ett gym som har pass, ingen styrketräning. Men använder det o gillar pass bäst ändå, är mycket effektivare då nån säger vad jag ska göra 😉

  • hopihopi

   22 mars, 2019 at 20:28

   Jag tror nog att jag skulle gilla båda och på det som öppnar nu, verkar det finnas båda alternativen. 34,90 för bara gym och 44,90 för gym plus gruppträning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑