Vad vill ni läsa om?

Jag behöver er hjälp! Jag ska ju på resa om mindre om två veckor (IIIIIK) och för att bloggen inte ska stå helt tom under resan hade jag igen tänkt tidsinställa inlägg. Men om vad? Jag har några inlägg på kommande, men jag behöver fler. Vad vill ni läsa om? Är det något ni undrar över? Min träning, min kost, mina träningsmål, övriga livet, tips och trix? Jag ska svara på allt som gott jag kan.

vad vill ni läsa om?

Ställ en fråga, kommentera, skicka mejl… Antingen här, eller på facebook, eller instagram.

Tack!

0

6 kommentarer

  1. Vilket lopp du tänkte satsa på i år? Om du bestämt dig för vilket 😉 Blir du i nåt skede stressad av att tracka din träning, om du känner du ska vara bättre/snabbare än föregångare pass/träning? Tänkte du prova triathlon i nåt skede o varför isåfall?

  2. Haha vad pinsamt! Så nu att jag hade hundra frågor förra året också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑