Vad vill ni läsa om?

Jag behöver er hjälp! Jag ska ju på resa om mindre om två veckor (IIIIIK) och för att bloggen inte ska stå helt tom under resan hade jag igen tänkt tidsinställa inlägg. Men om vad? Jag har några inlägg på kommande, men jag behöver fler. Vad vill ni läsa om? Är det något ni undrar över? Min träning, min kost, mina träningsmål, övriga livet, tips och trix? Jag ska svara på allt som gott jag kan.

vad vill ni läsa om?

Ställ en fråga, kommentera, skicka mejl… Antingen här, eller på facebook, eller instagram.

Tack!

0

6 tankar kring ”Vad vill ni läsa om?

 1. Fredrika

  Vilket lopp du tänkte satsa på i år? Om du bestämt dig för vilket 😉 Blir du i nåt skede stressad av att tracka din träning, om du känner du ska vara bättre/snabbare än föregångare pass/träning? Tänkte du prova triathlon i nåt skede o varför isåfall?

  Svara
   1. Fredrika

    Kom på ännu en sak 😊 dina favorit bloggar. Tycker jag har svårt att hitta bra bloggar om löpning..

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *