Effektiviteten själv

Idag har jag verkligen varit effektiviteten själv. Jag har varit ledig och försökt fixa det sista inför resan. Jag har skrivit blogginlägg på löpande band, för ha tidsinställda inlägg medan vi är borta. Det har blivit tre inlägg idag och jag har ännu några jag filar på. Jag har inte bestämt ifall jag ska ta datorn med eller inte. Den är jobbig att släpa på och jag vet inte hur bra wifin kommer att vara. Samtidigt är det krångligt att blogga med mobilen. Jag ska först packa med det viktigaste, och sedan får jag se om datorn ryms med eller inte. Eller ryms gör den nog, men det är snarare viktbegränsningen på planet jag är orolig över.

effektiviteten själv idag

Jag har även varit på zumba idag. Det var många nya koreografier idag och fastän jag var lost emellanåt, är det bara såå kul. Jag tycker om musiken och instruktören. Det är fortfarande helt fullt i salen. Det är ett tecken på att instruktören är bra tycker jag. Alltid när kurser börjar efter nyår eller på hösten, är det många som börjar. Nyårslöften och omstart och allt det där. Men sedan efter några gånger, har hälften slutat. Här är det fortfarande lika många kvar.

Det viktigaste och det jag oroat mig mest över, är att jag har tagit malariamedicinen. Listan på biverkningar var ungefär en kilometer lång, men ännu är jag vid liv.

Hur har din dag varit?

1

2 tankar kring ”Effektiviteten själv

 1. Hannas krypin

  Det är smidigt att tidsinställa inlägg. Jag har ett gäng utkast som jag ska fila lite på och sen portionera ut dom allt eftersom. 🙂 Skönt med en effektiv dag! Idag har jag jobbat och sedan hade jag mitt pilatespass. Så grymt kul!

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Det är jättesmidigt att tidsinställa inlägg. Passar utmärkt att skriva när jag har tid och inspiration 🙂
   Kul att du har börjat med dina egna pilatesklasser. Stort lycka till!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *