Inga biverkningar än så länge

Jag är vid liv ifall någon undrade. Jag har inga biverkningar än så länge och jag hoppas att jag inte får några heller. Att jag är på andra sidan nu och att medicinen passar mig. Jag pratar alltså om malariamedicinen. Den med en jättelång lista på biverkningar, där apotekspersonalen varnade för allt. Börjar jag spy inom en halvtimme ska jag ta så och så mycket till, och går det en timme ska jag ta så och så mycket. Spy? Nej tack! Men eftersom jag känner mig normal och inte har spytt, litar jag på att allt är okej.

inga biverkningar

Jag har till och med tränat idag. En riktigt vanlig mysrunda löpning. I vårvärme! Jag är närmare mitt marsmål, som jag faktiskt inte tror att jag berättat om här på bloggen…

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *