Mål för mars

Det är ju smart av mig att skriva om mitt mål för mars när det är två dagar kvar… Det är egentligen mest en grej för mig själv och för statistiknörden inom mig. Ett liknande mål som jag hade i december, för att få till en jämn och fin siffra. Mitt mål för mars är alltså att springa 100 kilometer. Jag är nu 11 kilometer från målet, så jag tror att jag kommer att fixa det.

mål för mars

Idag blir det ingen löpning, eftersom jag kommer att jobba hela dagen. Planen är istället att imorgon springa de sista kilometerna för att uppnå målet. Långpass och marsmål, allt i ett. Jag planerar att springa hemåt från jobbet. Jag tyckte det var så kul att transportspringa förra söndagen, att jag vill göra det igen. Det är roligt att springa på vägar som jag inte springer på varje gång. Plus att jag ändå måste springa långt när jag kommer hem, så jag kan lika gärna springa hem.

Det är ganska exakt 19 kilometer hem från jobbet. Jag har sprungit hela vägen tidigare, men imorgon är planen att springa en del och sedan hoppa på bussen den sista biten. Jag kanske springer längre än 11 kilometer, men 19 känns att ta i. Jag vill inte få ont eller skada mig så här nära resan.

 

0

4 kommentarer

 1. Jag kanske skulle sätta upp ett aprilmål med x antal sprungna kilometer. Grymt med ett långpass från jobbet. Nu blev jag inspirerad till att göra samma sak. Men till jobbet istället. 🙂

  • hopihopi

   31 mars, 2019 at 20:17

   Det är perfekt att transportspringa. Jag har aldrig sprungit till jobbet, bara sprungit hemåt. Jag tror jag också ska ha ett liknande mål för april, men med högre kilometerantal den här gången

 2. Tack för inspirationen . Jag skall lägga upp ett ,mål till april månad

  • hopihopi

   31 mars, 2019 at 20:18

   Kul att kunna inspirera! Jag tycker absolut att du ska ha ett mål för april

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑