Först när jag fick den här frågan tänkte jag att den blir lätt att svara på. Sedan kom jag på att många av mina favorit träningsbloggar, faktiskt inte bloggar längre. Utan jag följer dem i stället på instagram. Då blev frågan genast mycket svårare att svara på.

träningsbloggar jag följer

Träningsbloggar jag följer

(Klicka på namnet för att komma till bloggen)

Piggelina
Hon springer längre än de flesta och hon springer mest för upplevelsens skull. Samtidigt är hon snabb som tusan, men kallar sig själv en traktor. Skriver alltid med glimten i ögat. Hög igenkänningsfaktor och jag skrattar ofta högt när jag läser hennes blogg. Storfavorit.

Trail och inspiration
Malin, jag saknar dina blogginlägg <3 Har alltid jättefina bilder från skogen. Får en asfaltsnötare som mig själv att bli sugen på vandring och att springa trail.

Maratonemma
Som namnet antyder springer hon maraton. Vad som är inspirerande med Emma är att hon trots en kronisk sjukdom tränar målmedvetet och resultatinriktat. Och gjorde en ironman, hur häftigt är inte det?!

Petra Månström
En av de få stora bloggarna jag följer, men jag tycker ändå hon känns äkta. Jag följer henne både på instagram och lyssnar på hennes poddar. Skriver mycket om att alla är löpare oberoende fart eller distans och det tycker jag om. Hon skriver proffsigt, men sen är hon ju journalist också. Det är hög igenkänningsfaktor på hennes inlägg.

Vilka är dina favorit träningsbloggar?

0