Det blir zumba igen

Det kommer att bli zumba igen till hösten för min del. Jag trivdes så bra förra hösten, att jag bestämde mig för att anmäla mig igen. Jag litar på att det fortfarande är lika kul, att instruktören ännu är bra och att jag gillar musiken. Men varför skulle jag inte göra det? Jag har alltid gjort det hittills, bortsett från när jag testade på en annan instruktör. Hon och jag klickade inte alls och jag tog en paus från zumban i några år. Men när favoritinstruktören återvände, gjorde även jag det.

zumba igen

Några veckor till kursstart ännu, men sedan är det zumba som gäller varje torsdag. Eller okej, ungefär varannan, beroende på hur det passar med jobbet. Det är som tur nästan gratis där jag går, via medborgarinstitutet. För samma pris skulle jag kanske få två-tre gånger på gym. Jag ser framemot att zumba igen. Dansa, bra musik, lite snicksnack med folk innan och efter passet. Maten som väntar på mig när jag kommer hem. (Sam, du vet vad som gäller sen 🙂 )

 

5

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *