Knäböj när man har träningsvärk

Det var ny koreografi på zumban idag. Det brukar inte vara några problem för mig att hänga med, men idag var det jobbigt. Fortfarande lika kul som det brukar, men jag kände mig väldigt okoordinerad idag. Jag har fortfarande mycket träningsvärk från tisdagens styrketräning och jag tror att det var en bidragande orsak till varför det var tungt idag. Mycket av dagens koreografi innehöll både hopp och knäböj och mina ben protesterade. Det fanns inte mycket tryck i benen idag och därför var det säkert tungt också. Jag försökte hänga med så gott jag kunde, men kände mig okoordinerad och klumpig. Jag som brukar tycka om att göra både knäböj och hopp. Det är kul när det är variation på timmen och inte bara dans.

Imorgon hoppas jag att träningsvärken är mindre, för jag vill springa. Jag kommer säkert att springa ändå, men jag vill ha en bra känsla. Jag har saknat löpningen. Även om jag under hösten ska fokusera på styrketräningen och mina rehabövningar, vill jag ändå springa. Eftersom jag kommer att springa mindre, vill jag att de gånger jag väl springer ska kännas bra. Ha pigga ben, bra flås, fungerande andning. Allt det där som gör att jag njuter. Får jag ännu springa i dagsljus med fina höstfärger i naturen, vad mer kan jag begära? Solsken?

Jag har annars kommit på vad man gör på dagarna ifall man inte kan träna. Man bakar bröd.

knäböj när man har träningsvärk

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *