Hur gick det med mina mål för 2019?

År 2019 är slut och det är alltid kul med tillbakablickar. Kanske inte andra tycker om att läsa om det, men jag gillar att se tillbaka. Jag har redan gjort en säsongssammanfattning och en årsresumé. I det här inlägget tänkte jag skriva om hur det gick för mina mål för 2019. Höll jag mig till planen?

Mina mål för 2019

Äta mer vegetariskt

Check på det. Jag tycker att vi blir bättre och bättre på att välja vegetariska alternativ. Jag har ett inlägg på kommande om hur man börjar äta mer vegetariskt. Vi lagar ofta mifu, jag väljer oftast ett vegetariskt alternativ på restaurang och vi har många bra recept på lager när vi ska äta hemma. Den här punkten tycker jag att jag lyckats bra med.

lunch på fyra ingredienser

mål 2019

uunifetapasta

Göra roliga saker

Nja… Halvcheck på den. Det känns som om det är lättare att göra roliga saker på sommaren. Då blir det automatiskt fler restaurangbesök. Bara för att det finns ett större utbud att välja bland i Pargas då, i och med uteserveringar och sommarrestauranger. Glasskiosker och hamburgarställen och kvällspromenader.

mål för 2019

Jag har varit till frisören oftare än jag brukar, och jag är fortfarande väldigt nöjd över min blonda hårfärg. Däremot har jag varken varit på massage, fotvård eller ansiktsbehandling. Trots att jag till och med har ett presentkort…

Göra mindre roliga saker

Halvcheck här också. Fotproblem check. Tandläkare check. Synkontroll inte check.

I april (?) besökte jag tandläkaren för kontroll, allt var okej förutom att mina visdomständer bråkade lite. Jag var på röntgen i juni och i november var jag och tog bort den första av två visdomständer. I mars ska den andra tas bort.

I maj besökte jag företagshälsovården angående mina fötter. Jag gick tre gånger till fysioterapeuten och fick övningar jag skulle göra hemma. Fotproblemen blev bättre, men är väl fortfarande inte bra. Kanske för att jag slarvat med mina rehabövningar.

mål för 2019

Synkontroll har jag inte varit på, men jag har åtminstone kommit så långt att jag kollat på lediga tider. Det fanns hur många som helst som passade mig, men jag har inte bokat. Än.

Hur gick det med dina mål för 2019? Hade du några?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *