Nästa resa går till

Efter många om och men har vi äntligen bokat vår nästa resa. Gissa vem som är ivrig?! Det är inte ens en månad kvar. Vart ska vi då?

Det är ett land vi aldrig varit till tidigare (daaah). Det är en världsdel vi aldrig varit till tidigare. Där pratas spanska. Landet i fråga har en historia med USA. Landet är förknippat med cigarrer och rom. Vår nästa resa går till…

nästa resa

Cuba! Nämnde jag förresten att jag är ivrig? Jag tänker mig en vecka av fun in the sun. Komma tillbaka brun som en pepparkaka och utvilad. Få se och uppleva en massa spännande. Lapa sol på stranden, äta och dricka gott och bara chilla. Det lär inte bli en shoppingresa, men det spelar ingen roll. Jag är ute efter sol, bad och värme.

Det kommer att bli ett skönt avbrott i vintern och något som gör att jag står ut med mörkret och kylan fram till våren. Det är en perfekt tid att resa på. När vi kommer hem är det ju vår. Nästan. Det är i alla fall närmare våren.

Vad gör man i Cuba då? Några tips? Maria här tänker jag främst på dig 🙂 Vet du om några bra blogginlägg eller bloggar om Cuba?

2

En tanke kring ”Nästa resa går till

  1. Pingback: Nästa resa går till - Bloggfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *