Det är inte ens två veckor till vår resa. Det är snarare bara tolv dagar kvar. Jag tror inte att jag har fattat ännu att vi snart ska iväg igen. Jag måste ju börja packa, eller ens förbereda mig. Vad ska jag skaffa inför resan, vad ska jag packa med och vad behöver ännu fixas. Igår kom våra turistkort, det är en sak mindre att behöva fundera på. Nu när det viktigaste har kommit, kan jag börja fundera på detaljer. Dessutom behöver jag knappast med så mycket saker som jag tror. Ifjol inför Gambia hade jag packat alldeles för mycket kläder med mig. Lesson learned. Den här gången blir det mindre kläder med, även om vi nu skulle få ha betydligt mer bagage. För vi reser med ett annat flygbolag.

tolv dagar kvar

Jag är i alla fall väldigt ivrig inför resan. Nytt land, ny världsdel och helt och hållet en ny riktning på kartan. Vi har alltid bara varit i Asien (och Australien) och flygit österut. Eller söderut. Jag är lite orolig inför jetlaggen sedan när vi ska hem igen. Jag ska på jobb direkt dagen efter och jag hoppas att jag inte påverkas alltför mycket. Men det är inget jag tänker fundera på nu, det tar jag sedan. Nu ska jag bara packa, fixa, peppa och räkna ner dagarna. Tolv dagar.

IIIIIIIIK!

 

1