En promenad i solen

Allt är inte dystert och nattsvart. Jag försöker fokusera på det positiva och inte grotta ner mig alltför mycket i det negativa. Inte läsa alla tidningsartiklar, inte kolla alla nyhetssändningar och absolut inte stirra på corona 24/7 tv-kanalen. Istället välja att fokusera på det som är bra. Som att det är vår i luften och att vi idag var på en promenad i solen. Att det kändes varmt ute, fåglarna kvittrade och att jag behövde solglasögon. Nästa vecka kommer jag antagligen ha många möjligheter till att ta en promenad i solen, eller promenader överlag. Jag har bara tre arbetsturer nästa vecka, och som det ser ut just nu, kommer det bara att minska. Men positiva saker var det jag skulle fundera på.

en promenad i solen

Jag hinner städa hemma. Jag kan fixa i trädgården. Det kommer att finnas tid att ta tag i såna projekt som jag aldrig har tid med. Sortera alla foton, recept, gå igenom garderoben. Alla papper man går och sparar på. För att inte tala om all tid till träning jag kommer att ha. Inte för att jag ännu heller vet vad jag tränar för, men jag tror (vet) att träning är bra för mig. Det hjälper mot oron, det minskar stressen i kroppen och jag sover bättre. Jag kan bearbeta tankar när jag springer, och inte i sängen just innan jag ska sova.

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *