Zumba på distans

Jag har inte skrattat så mycket på länge som idag när jag gjorde zumba på distans. Min arbiskurs har varit på paus, för uppenbara orsaker, men på måndagen fick jag mejl om att det finns möjlighet att delta i zumba på distans. Bara att logga in med datorn via en länk och sedan dansa hemma.

Alltså, jag vet inte hur jag ska beskriva det. Jag kände mig så fånig, jag gjorde säkert alla steg fel och jag borde ju kunna dem. Det var samma koreografi som vi haft hela våren. Det var tur att ingen såg mig. Jag och zumba online är inte en bra kombination. Det är inte alls samma sak. Jag kommer inte in i stämning, jag får ingen feeling, utan jag gör mest rörelserna lite ditåt. Det gör så mycket för stämningen att vara med en grupp. Dessutom är det enklare att göra rörelserna när man har fler att kolla på. Nu krockade jag med soffan och allt runtomkring mig. De första tio minuterna av dagens pass stod jag mest på ställe och skrattade. Jag kände mig så fånig.

zumba på distans

Samtidigt är det här säkert bättre än ingenting. Annars hade kursen tagit slut över en månad i förtid. På det här sättet kan kursen fortsätta som planerat. Om än i ett annorlunda format. Nästa vecka går det säkert lättare.

1

2 tankar kring ”Zumba på distans

 1. Marias Memoarer

  Jag har också provat på zumba via youtube, och det känns inte alls särskilt roligt, det behöver göras ”live” 🙂 Verkligen synd med alla inställda aktiviteter…

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag är glad över att det här är en billig aktivitet och något som jag bara gör för skojs skull. Jag undrar hur det är med dyrare aktiviteter, får man pengarna tillbaka ifall kursen/träningen blir inställd? För mycket är ju också på talko och det är inte så att föreningar heller har mycket pengar. Jag har bara betalat kanske trettio euro för det och inte säg 300

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *