Städa, träna, baka, gå

Städa, träna, baka, ut och gå. Ungefär så ser mina dagar ut just nu. Ibland bara ett av alternativen per dag, men oftast fler. Idag har jag hunnit både städa, träna och med en promenad. Jag har väl inte direkt tråkigt ännu, men jag försöker fylla mina dagar med något vettigt att göra. Jag kan inte bara kolla på Youtube. Dessutom är jag van att via jobbet vara i rörelse hela tiden. Nu blir jag lätt stillasittande om jag inte gör ett aktivt val att röra på mig. Ingen vardagsmotion här inte. Jag fastnar framför datorn och Youtube och kollar på klipp efter klipp. Plötsligt har det gått en timme eller två och jag har inte gjort något.

Det är en konstig känsla att vara ledig. Vad gör man när man är ledig?Jag är sällan ledig, om jag inte är sjukledig eller har semester. Då är det planerat, eller inte sjukledigheten förstås, men då är jag ju sjuk. Har jag semester, är vi oftast på en resa. Nu är det inte en frivillig ledighet och jag vet inte riktigt ens hur jag ska förhålla mig till situationen. Som semester, bara njuta av att vara ledig och inte göra något? Eller som om jag är arbetslös, och göra det till mitt ”jobb” för dagen? Att söka nytt jobb? Uppdatera cv:n och fixa med intyg och papper. För vem vet, om det här fortsätter länge kanske jag blir arbetslös. Lika bra att ha mina papper i ordning sedan. Jag har inte direkt så mycket annat att göra om dagarna heller…

städa träna baka gå

 

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *