Fler tips på tv-serier

Jag har tipsat om tv-serier tidigare, men eftersom det inte finns så mycket annat att göra just nu än att kolla på tv, har jag upptäckt nya favoriter. Jag tycker alltid om att läsa andras tips på tv-serier. Det finns alltid någon serie jag inte hört om tidigare, som kanske sedan blivit en ny favorit hos mig. Jag hoppas att ni tack vare det här inlägget hittar något nytt att kolla på. Kommentera gärna om ni har fler tips på tv-serier på lager. Jag tar tacksamt emot tips.

tips på tv-serier

Tips på tv-serier

Homeland
Jag har sett på Homeland från början. Det här är nu den åttonde och sista säsongen som visas. Det händer hela tiden något, men jag tycker ändå att man hänger bra med i handlingen. Man behöver inte ha sett alla säsonger, även om det bygger vidare hela tiden. Serien handlar om Carrie som jobbar för CIA och lider av bipolär sjukdom, som påverkar hennes jobb. Hon har oftast egna idéer och går sin egen väg. Kan man lita på Carrie och tro på det hon säger? Den åttonde säsongen utspelar sig i Kabul. Mycket politik, vem kan man lita på, är alla faktiskt på den goda sidan.

Westworld
Jag har tipsat om den här serien tidigare, men jag gillar den fortfarande. Till skillnad från Homeland hänger jag inte alltid med i handlingen, men jag fortsätter att kolla i alla fall. Det märks att det är samma person (er?) som bakom tv-serien Lost. Mycket som man inte förstår direkt, mycket framtid/dåtid/nutid, vem är god vem är ond? Vem är sig själv? Det här är den tredje och sista säsongen och det återstår att se ifall allt hänger ihop till slut, eller ifall jag sett alla avsnitt i onödan och borde ha slutat efter första säsongen. Som med Lost…

The Big Bang Theory
En serie som slutade 2019, det finns tolv säsonger totalt. Har ni inte sett den, har ni något roligt framför er i många, många avsnitt. Jag gapskrattar i varje avsnitt. Serien handlar om ett gäng nördiga kompisar och deras vardag. Flickvänner, jobb, kompisar, studier blandat med fysik och matematik. Förvånansvärt rolig och charmig serie.

Jamie’s ultimate veg
Det här är jag faktiskt lite osäker på ifall man kan kolla på i Finland eller inte. Den visas på Sveriges TV8, men recepten hittas i alla fall här. Jag vill laga och äta av allt. Jag försöker äta mer vegetariskt och via den här serien har jag fått en massa ny inspiration och recept. Jamie Oliver är en av mina favorit tv-kockar, jag har lagat många av hans recept tidigare. Jag tycker oftast om hans tv-program, det här var inte ett undantag. Programmet bevisar också att vegetariskt inte behöver vara tråkigt, eller bara bestå av sallad och gurka.

Vilken är din favorit tv-serie?

3

4 tankar kring ”Fler tips på tv-serier

 1. Martina

  Gillar man deckare är DNA och Wisler på Arenan sevärda nordiska serier. Karppi är inte heller dålig om du gillar finsk spänning. Helt galet härlig är ju Young Sheldon om man gillar sån humor.Finns säkert på netflix.
  Succession var annorlunda men bra.Ozark finns i 3 säsonger och är sevärd.Håller själv på med säsong 2 och är ganska ”fast” så att säga.
  Hoppas du gillar nån av dem!
  h.Raseborg/Pargasbo

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Tack för en massa bra tips! Young Sheldon har jag hört om, men inte kollat på. Ozark har vi också sett på och tyckt om. Jag hade inte märkt att det utkommit den tredje säsongen, måste genast börja se. Den är spännande och bra!

   Svara
 2. Marie

  Homeland kikade vi sista avsnittet igår på och hmm ja du vad säger man o Carrie, jag är något trött på henne och hennes spattiga miner, haha. Serien dock är väldigt bra

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Carrie är too much ibland, men hon har kanske inte varit lika irriterande i den här säsongen, som hon har varit tidigare. Serien är i alla fall bra 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *