Vilken härlig dag!

Vilken härlig dag det har varit! Jag hade stora planer på att blogga om cykling, men istället har jag valt solstolen och att njuta av vädret. Nästa vecka ska jag nämligen tillbaka till jobbet. Jag vill därför passa på att njuta av ledighet, sol och värme så länge det går.

vilken härlig dag

Idag har det verkligen varit superväder. Knappt några moln, sol, värme och riktigt sommarkänsla. Det har varit som den perfekta (lediga) sommardagen. Träning tidigt på morgonen, lunch ute på terrassen och sedan har jag inte gjort mycket mer. Jag har slappat i solstolen, lapat i mig bubbelvatten och lyssnat på podd. Varit på kvällspromenad med Sam och bara njutit.

Jag älskar ju sol, sommar och värme och jag hoppas på en bra sommar. Speciellt nu när vi inte har någon resa inplanerad, vill jag att det är varmt även i Finland. Det finns inte något som heter för varmt. Ju varmare desto bättre. Jag har till och med lärt mig att springa i värme. Jag blir inte lika tokslut längre, utan kroppen kan prestera trots värme.

De kommande dagarna kommer säkert att vara liknande, för det verkar som om det fina vädret fortsätter. Träning tidigt på morgonen, sedan solstol och till kvällen kanske en promenad och lite grillmat. Inte mig emot 🙂

 

2

2 tankar kring ”Vilken härlig dag!

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Solstolen är härlig! Någon god, kall dryck och en bra podd och jag njuter 🙂

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *